Menu Sluiten

Staaldraadtakels


Staaldraadtakels

Informatie over Staaldraadtakels.

 

Er zijn verschillende factoren die u in overweging moetnemen bij het kiezen van de juiste staaldraadtakels. De belangrijkste reden omeen staaldraadtakel te kopen is dat staalkabels strak kunnen worden opgerold.Ze kunnen ook worden gebruikt om een verscheidenheid van ladingen op te heffen.

 

Een andere factor om te overwegen bij het kiezen van dejuiste staaldraadtakel is de capaciteit. Hoewel staaldraadtakels kleiner enminder duur zijn dan lieren, kunnen ze geen belasting cyclus van meer dan 80ton halen.

 Met andere woorden, de capaciteit van een staaldraadtakel is te laagof te hoog voor het soort werk dat ermee wordt gedaan. De inschakelduur is ookbelangrijk omdat een staaldraadtakel maar zoveel kan tillen, dus u moetrekening houden met de capaciteit en de lift die u in de toekomst nodig zulthebben.

 

De prijs is een andere factor om te overwegen bij de aankoopvan een staaldraadtakel. Elektrische takels zijn het goedkoopst, maar ze kunnengeen hogere capaciteiten aan. Dit type takel heeft echter wel meerflexibiliteit dan een elektrisch model.

Sommige modellen kunnen zelfs zwenken.Deze zijn het best voor toepassingen met een kleine draaicirkel. Voor normaalgebruik is een normale loopkat het beste. Er zijn drie hoofdtypen elektrischestaaldraadtakels: dubbelligger, monorail, en kabelbinder.

 

Behalve in capaciteit verschillen staaldraadtakels ook inhet materiaal dat ze gebruiken. Een staaldraadtakel is flexibeler en duurzamerdan een kettingtakel, maar het kan geen hefvermogen van meer dan 80 ton bereiken.Het heeft ook meer grip dan een kettingtakel.

U moet de juiste kiezen op basisvan uw hijsbehoeften. Een stevig touw is niet altijd beter dan een soepel touw.Een goed materiaal maakt het gemakkelijker te hanteren.

Info over staaldraadtakels

Notie over Staaldraadtakels

Wat kunnen we nog vertellen over staaldraadtakels.

In tegenstelling tot andere soorten takels zijn staalkabelsduurder dan standaardlieren. Als u meer dan 80 ton moet hijsen, zal eenstaalkabel waarschijnlijk falen in uw toepassing. Het kan geen hogeinschakelduur halen. Hij is ook niet zo veelzijdig als een lier, dus de keuzemoet worden gebaseerd op het soort werk dat u gaat doen.

Als u geen grotecapaciteit of hoge inschakelduur nodig hebt, kies dan voor een elektrischestaaldraadtakel.

Elektrische staaldraadtakels zijn geavanceerder dan anderesoorten takels. Sommige staaldraadtakels kunnen gegroefde trommels hebben om delast soepeler te laten glijden. Ze zijn meestal duurder dan kettingtakels enzijn ontworpen voor zwaar hijswerk.

Als u een hoog draagvermogen nodig hebt, iseen staaldraadtakel beter voor uw doeleinden. De inschakelduur, het hefvermogenen de grip zijn allemaal van invloed op de prijs van de takels.

Meer info over staaldraadtakels nu op vabotec.com.

Tags

Kabels Toebehoren | Kabels | Leveranciers Staaldraadtakels | Staaldraadtakels En Kabels | Staaldraadtakels | Toebehoren Staaldraadtakels |