Menu Sluiten

Rateltakels


Rateltakels

Informatie over rateltakels.

Rateltakels zijn een veelzijdig hefwerktuig met een groot aantal gebruiksmogelijkheden. Zij zijn meestal licht van gewicht en gemaakt van duurzame materialen. Ze zijn ontworpen voor gebruik in kleine ruimtes en hebben een combinatie van kettingblok en haak. Met de twee haken aan beide uiteinden van de takel kunt u lasten van verschillende gewichten van de grond tillen. Dit is een ideale oplossing voor het hijsen van voorwerpen met uiteenlopende gewichten.

Deze takels zijn er in verschillende maten en capaciteiten. Vanwege hun veelzijdigheid worden ze vaak gebruikt op bouwplaatsen en in industrie omgevingen. In tegenstelling tot kleinere kranen zijn rateltakels gemakkelijk op te zetten en te bedienen.

Bovendien zijn ze compact en voorzien van een standaard vrije ketting, waardoor ze uiterst gemakkelijk te gebruiken zijn. Met de vrije kettinggeleiding kunt u lasten gemakkelijk aan- en afkoppelen. U kunt de ketting ook in alle richtingen bewegen.

Rateltakels worden geleverd met een gesloten behuizing en een handhendel. Deze behuizing is gemaakt van materialen met hoge treksterkte. Bovendien is de behuizing ontworpen met onderhoudsarme materialen en is het een goede keuze voor zwaar hijswerk. Deze takels worden gewoonlijk gebruikt op bouwplaatsen. Ze worden vooral gebruikt in zware omgevingen en zijn verkrijgbaar in capaciteiten van twee en drie ton.

Rateltakels bestaan in basismodellen en geavanceerde modellen. Ze worden manueel bediend met een hendel. Deze werktuigen zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en zijn nuttig voor zware of onhandige voorwerpen.

Door hun compacte ontwerp zijn ze geschikt voor gebruik op plaatsen waar weinig stahoogte is. Voor grotere en zwaardere lasten zijn er ook verschillende modellen beschikbaar.

Info over rateltakels

Kennisbank over Rateltakels

Rateltakels worden in een groot aantal toepassingen gebruikt. Ze worden veel gebruikt in de zware industrie en ook op bouwterreinen.

De rateltakel heeft een beweegbare katrol die aan de as is bevestigd. Bij het werken aan zware lasten is een rateltakel vaak doeltreffender dan een traditionele kraan, en hij is gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

De rateltakel is een zeer veelzijdig werktuig dat een lange geschiedenis heeft op bouwplaatsen. Zijn compacte ontwerp en stevige geperste stalen constructie maken het een populaire keuze voor een verscheidenheid van toepassingen.

Hij kan zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt, en is een economische keuze voor de meeste projecten. Dit type takel is zeer veelzijdig en kan zowel thuis als in professionele omgevingen worden gebruikt. Ze zijn ook een uitstekende manier om zware voorwerpen veilig op te heffen.

Meer info over rateltakels nu op vabotec.com.

Tags

Compacte Afmetingen Rateltakel | Draagvermogen Rateltakel | Draaibare Bovenhaak Rateltakel | Duurzame Rateltakels | Hijsen In Alle Richtingen | Laag Gewicht Rateltakel | Leveranciers Ketting Rateltakel |