Menu Sluiten

Hijskettingen


Hijskettingen

Informatie over hijskettingen.Bij het kiezen van een hijskettingen is het eerste waar u naar moet kijken het cijfer. Hoe hoger het cijfer, hoe sterker de ketting. Een transportketting van graad 70 kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor stroppen en het vastbinden van een lading.

Hijskettingen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Een lage kwaliteit ketting wordt gebruikt voor algemene hijsdoeleinden. De daaropvolgende ketting is ontworpen voor extreem zware lasten. Een hoogwaardige strop kan hoge lasten aan.

Maar als u in een ruige omgeving werkt, zal een ketting van een lagere kwaliteit beter standhouden. Hoe hoger de kwaliteit, hoe duurzamer de strop.

Hijskettingen van gelegeerde kwaliteit zijn ideaal voor zware toepassingen. Zij zijn hittebestendig en sterk, maar hun omvang en gewicht moeten tot een minimum worden beperkt. De kettingen van de hoogste kwaliteit zijn robuuster dan hun mindere tegenhangers, maar zijn duurder.

Als u niet zeker weet welke de juiste is voor uw behoeften, kunt u dat navragen bij de fabrikant van uw hijskettingen. Een hoogwaardige hijskettingen is bestand tegen veel gewicht, maar heeft nog wel wat speling.

Info over hijskettingen

Gegevens over Hijskettingen

Het gebruik van hijskettingen in de industrie en de toeleveringsbedrijven.

Het type ketting dat in de industrie wordt gebruikt, moet op basis van het gebruik worden geclassificeerd.

Hoe hoger de gradatie, hoe betrouwbaarder de ketting. Als u bijvoorbeeld staal moet hijsen, is het belangrijk dat u een ketting van een legering van kwaliteit 90 of 100 kiest. Deze zijn beide zeer veerkrachtig en gaan jaren mee. Ongeacht uw bedrijfstak, zult u ervoor willen zorgen dat u de juiste hijsketting voor uw werk aanschaft.

Meer info over hijskettingen nu op vabotec.com.

Tags

Aanbod Hijskettingen | Advies Hijskettingen | Benodigdheden Hijskettingen | Dealers Hijskettingen | Hijskatten Kopen | Hijskettingen En Onderdelen | Hijskettingen Provincie Antwerpen |