Menu Sluiten

Elektrische Takels


Elektrische takels

Informatie over elektrische takels.

Elektrische takels worden elektrisch aangedreven en worden meestal gebruikt in magazijnen, werkplaatsen en bouwplaatsen.

Zij zijn ook nuttig in grote schepen en op scheepswerven. Ze zijn ook nuttig voor het heffen of laten zakken van zware voorwerpen. Hier is een blik op hoe zij werken. Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende soorten elektrische takels. Ze zijn zeer geschikt voor allerlei soorten liften.

Het lichaam van een elektrische takel is opgebouwd uit balken. Deze brug moet stevig en stijf zijn. De balken moeten stevig zijn en het constructieframe moet sterk genoeg zijn om het gewicht van de loopkat te dragen.

Er zijn verschillende soorten balken voor hijstoepassingen, waaronder I balken, breed flens balken en gepatenteerde spoor en brugbalken. U moet rekening houden met de nominale capaciteit, de bedrijfscycli en de gewichtslimiet van de elektrische takel die u koopt.

Een goede elektrische takel wordt geleverd met alle benodigde bevestigingen.

Hij is ideaal voor het heffen van groot gereedschap, bouwmateriaal of wagens. Hij is ook geschikt voor woningdecoratie, bootreparatie en golfkarretjes. Een extra bonus? De zware constructie en de hoogwaardige stalen kabel van een elektrische kabeltakel zijn bestand tegen corrosie en roest.

Een stevige montagebeugel beschermt de kabels tegen het gewicht van de takel.

Info over elektrische takels

Kundigheid over Elektrische takels

De elektrische takel heeft een veiligheidsfunctie waarmee u alles kunt optillen.

Deze functie maakt het gemakkelijker te gebruiken dan andere liften. Hij wordt ook geleverd met een noodstopschakelaar. Naast de veiligheidsfuncties bevat de classificatie van een elektrische takel ook een nominaal vermogen. Het nominaal vermogen is het maximale gewicht dat veilig door de takel kan worden gedragen.

De werklast limiet wordt berekend door de minimale breekbelasting te vermenigvuldigen met de veiligheidsfactor.

Meer info over elektrische takels nu op vabotec.com.

Tags

Aanbod Elektrische Takels | Buitenopstelling Elektrische Takels | Elektrische Benodigdheden Takels | Elektrische Takels Hulpstukken | Elektrische Takels Rondstroppen | Elektrische Takels Toebehoren | Ele |